Меню
Количка

Van der Eynde

Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 4083
Производител: Van Den Eynde Liquid Booster повишава аромата и вкуса на вашата подхранка и стимулира интереса на всяка риба. В ароматизатора са използвани качествени съставки, за да се получи ефективен продукт, който може да се добавя към пелети или миксове от подхранки...
14.50лв.
Захранка Van Den Eynde Feeder Turbo White 2кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3466
Производител: VAN DEN EYNDE Захранка за риболов Turbo Classic Van Den Eynde. Готова за използване захранка за червеноперка и платика в течащи води...
12.80лв.
Захранка Van Den Eynde Feeder Turbo Black 2кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3465
Производител: VAN DEN EYNDE Захранка Van Den Eynde Turbo Black – Изключително работеща, готова захранка за риболов на платика и червеноперка. Захранката може да се използва както втечащи води, така и в стоящи. При правилните добавки и ароматизатори, Turbo Black, ще събере и държи също така и шара..
12.80лв.
ЗАХРАНКА VAN DEN EYNDE SUPER CARP STRAWBERRY 1кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2563
Производител: VAN DEN EYNDE Carp Strawberry е създадена специално за шаран. Нейното бавно разпадане и незабавно и продължително действие на дъното привлича към вашата стръв дори най-мудните риби.Тази лесна за приготовление смес, специално създадена за риболов на шаран – Ви позволява да я използва..
7.20лв.
ЗАХРАНКА VAN DEN EYNDE SUPER CUP 1кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2510
Производител: VAN DEN EYNDE SUPERCUP е специално разработена за риболов с оцветени в червено-бели червеи "линки" и "скуотс". Тази смес може да се използва както прекалено влажна, така и прекалено суха за риболов "on the drop" (при потъване)...
7.70лв.
ЗАХРАНКА VAN DEN EYNDE SUPER LAKE 1кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2509
Производител: VAN DEN EYNDE Super Lake е захранка, специално разработена за спокойни води чрез добавяне на повече протеини и активатори за получаването на добър облак при подаването й във водата. При приготвянето на SUPERLAKE се получава доста лека смес, която е предвидена да се подава с ръка при..
7.20лв.
ЗАХРАНКА VAN DEN EYNDE RIVER ACE 1кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2565
Производител: VAN DEN EYNDE River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които силно привличат рибата и богати на протеин съставки са комбинирани в смес..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2507
Производител: VAN DEN EYNDE За всеки водоем, обитаван от платика, (едра или дребна) GOLD-PRO ще бъде перфектната базова смес. Средно-едрата структура на GOLD-PRO е богата на тези съставки, които Marcel знае, че доказано привличат и задържат ятата хранещи се платики. Тази сладка и 'разбухнала' сме..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2508
Производител: VAN DEN EYNDE За всеки водоем, обитаван от платика, (едра или дребна) GOLD-PRO ще бъде перфектната базова смес. Средно-едрата структура на GOLD-PRO е богата на тези съставки, които Marcel знае, че доказано привличат и задържат ятата хранещи се платики. Тази сладка и 'разбухнала' сме..
7.20лв.
ЗАХРАНКА VAN DEN EYNDE ACTIVE FEEDER 1кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2511
Производител: VAN DEN EYNDE Захранка, създадена за риболов с отворени фидер хранилки в спокойни и течащи води. Супер активна, тя започва да работи веднага след попадането във водата и привлича и стимулира към хранене повечето видове риби. В зависимост от степента на овлажняване Van Den Eynde Аcti..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3463
Производител: Van der Eynde Тегло: 150гр..
3.90лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3471
Производител: Van der Eynde Консервиран коноп на реномираната марка Van der Eynde. Приготвен по специална технология на производителя, която запазва ценните масла и аминокиселини в конопените семена. За производството на този продукт са използвани специално подбран размер семена от коноп, за да с..
7.50лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)