Меню
Количка

Van der Eynde

Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 4083
Производител: Van Den Eynde Liquid Booster повишава аромата и вкуса на вашата подхранка и стимулира интереса на всяка риба. В ароматизатора са използвани качествени съставки, за да се получи ефективен продукт, който може да се добавя към пелети или миксове от подхранки...
14.50лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3466
Производител: VAN DEN EYNDE Захранка за риболов Turbo Classic Van Den Eynde. Готова за използване захранка за червеноперка и платика в течащи води...
12.80лв.
Захранка Van Den Eynde Feeder Turbo Black 2кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3465
Производител: VAN DEN EYNDE Захранка Van Den Eynde Turbo Black – Изключително работеща, готова захранка за риболов на платика и червеноперка. Захранката може да се използва както втечащи води, така и в стоящи. При правилните добавки и ароматизатори, Turbo Black, ще събере и държи също така и шара..
12.80лв.
ЗАХРАНКА VAN DEN EYNDE SUPER CARP STRAWBERRY 1кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2563
Производител: VAN DEN EYNDE Carp Strawberry е създадена специално за шаран. Нейното бавно разпадане и незабавно и продължително действие на дъното привлича към вашата стръв дори най-мудните риби.Тази лесна за приготовление смес, специално създадена за риболов на шаран – Ви позволява да я използва..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2510
Производител: VAN DEN EYNDE SUPERCUP е специално разработена за риболов с оцветени в червено-бели червеи "линки" и "скуотс". Тази смес може да се използва както прекалено влажна, така и прекалено суха за риболов "on the drop" (при потъване)...
7.70лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2509
Производител: VAN DEN EYNDE Super Lake е захранка, специално разработена за спокойни води чрез добавяне на повече протеини и активатори за получаването на добър облак при подаването й във водата. При приготвянето на SUPERLAKE се получава доста лека смес, която е предвидена да се подава с ръка при..
7.20лв.
ЗАХРАНКА VAN DEN EYNDE RIVER ACE 1кг
Изчерпан
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2565
Производител: VAN DEN EYNDE River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които силно привличат рибата и богати на протеин съставки са комбинирани в смес..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2507
Производител: VAN DEN EYNDE За всеки водоем, обитаван от платика, (едра или дребна) GOLD-PRO ще бъде перфектната базова смес. Средно-едрата структура на GOLD-PRO е богата на тези съставки, които Marcel знае, че доказано привличат и задържат ятата хранещи се платики. Тази сладка и 'разбухнала' сме..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2508
Производител: VAN DEN EYNDE За всеки водоем, обитаван от платика, (едра или дребна) GOLD-PRO ще бъде перфектната базова смес. Средно-едрата структура на GOLD-PRO е богата на тези съставки, които Marcel знае, че доказано привличат и задържат ятата хранещи се платики. Тази сладка и 'разбухнала' сме..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 2511
Производител: VAN DEN EYNDE Захранка, създадена за риболов с отворени фидер хранилки в спокойни и течащи води. Супер активна, тя започва да работи веднага след попадането във водата и привлича и стимулира към хранене повечето видове риби. В зависимост от степента на овлажняване Van Den Eynde Аcti..
7.20лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3463
Производител: Van der Eynde Тегло: 150гр..
3.90лв.
Бранд: Van der Eynde Кат. номер: 3471
Производител: Van der Eynde Консервиран коноп на реномираната марка Van der Eynde. Приготвен по специална технология на производителя, която запазва ценните масла и аминокиселини в конопените семена. За производството на този продукт са използвани специално подбран размер семена от коноп, за да с..
7.50лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)