Меню
Количка

Курсове

Индивидуални и групови курсове по морски и сладководен спининг риболов,фидер и метод фидер риболов за начинаещи и средно напреднали.

Далечното замятане, добрата презентация на примамката и изборът на място и захранка, които ще научите при нас са ключови за улавянето на повече риби и изпитване на по-голямо удоволствие от риболова.

Ако сте начинаещ риболовец и искате да се научите на спининг или фидер риболов но изпитвате затруднения, може да се запишете на курс при нас. В него ще се постараем да Ви предадем всички необходими знания за  риболова който искате да практикувате, както от брега, така и от лодка или каяк, в зависимост от Вашето желание. Ще Ви покажем различни техники на замятане, водене и избор на правилната примамка и захранка, според условията за риболов.

Ще Ви помогнем и с правилния подбор и сглобяване на спининг или фидер комплект – пръчка, макара, влакно, лидер, примамки и захранки според Вашето желание и рибите, които искате да ловите – от костур до риба тон. Ще Ви научим и на възлите между отделните компоненти.

Курсовете се водят от Асен Николов – който е с богат опит в риболова на изкуствени примамки и състезател по метод фидер риболов. Ако не разполагате с оборудване, такова може да Ви бъде осигурено от нас за времето на курса.

За повече информация:

Телефон: +359 888 30 41 41

Еmail: contact@fishingland.bg

Адрес на магазина:
гр. София, жк.Лагера, бл.49 до вход Б