Меню
Количка

Поръчки и рекламации

Приемане на поръчки

Поръчки във Fishingland се приeмат денонощно през цялата седмица.

Потвърждение на поръчки

За да потвърдим поръчката ние ще се свържем с вас на телефона, който сте посочили при регистрацията в магазина или на електронната поща. Ако не можем да се свържем с Вас поръчката ви ще бъде задържана.

Връщане на стока или рекламации

Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, която е получена от клиента, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, без изрични основания за това, като състоянието на стоката трябва да е същото, както в момента на предаването й от доставчика и с ненарушената опаковка.
Всички разходи по връщането на стоките са за сметка на Клиента.

На рекламация подлежат стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в онлайн магазина и/ или в приложените упътвания за ползване, ако такива има със съответната стока или стоки. В случай, че клиентът е правил опит сам да ремонтира стоката или умишлено или неумишлено я е повредил, няма право на отказ или рекламация.

Ако при получаването на пратката от спедитора има нарушена опаковка на стоката ви съветваме да я прегледате и ако имате съмнения относно нейното състояние , преди извършването на плащането на наложения платеж да се свържете с нас на посочените телефони за контакт:

Телефони:

+359 888 304 141

Еmail:

contact@fishingland.bg