Меню
Количка

KORDA

Пушеща добавка KORDA GOO 115мл
Изчерпан
Бранд: KORDA Кат. номер: 4388
Производител: Korda Korda Goo е революционен продукт съчетаващ едновременно дип, ароматизатор и спод-микс в една опаковка. Облакът от аромати, който се разнася от стръвта обработена с Goo ще да бъде видян и ще привлича рибите много по-бързо. Разклатете добре преди употреба!..
32.30лв.
Бранд: KORDA Кат. номер: 4408
Производител: Korda Korda Mixa са изключително остри и леки куки с тефлоново покритие. Първоначално тези куки са били предназначени за риболов на шаран на повърхността, но като се има предвид остротата и характеристиките им те се използват успешно и за улов на кефал, мряна, амур и други борбени р..
13.00лв.
Бранд: KORDA Кат. номер: 4405
Производител: Korda Шаранджииски куки без контра Korda с тефлоново покритие модел MIXA. Този модел куки се отличават с кованото си тяло, късото си рамо и много острото "Curved Point" острие. Специален модел без контра, особено желан от фидер състезателите, където куките без контра са задължител..
13.00лв.
Бранд: KORDA Кат. номер: 2654
Производител: Korda Отлично оплетено, изключително гъвкаво и много здраво. Supernatural е особено подходящо за риболов над мек дънен грунт като тиня, водорасли или наноси.  ..
28.90лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)