Меню
Количка

Макара Shimano Power Aero 14000 XTB

Макара Shimano Power Aero 14000 XTB
-16 %
Макара Shimano Power Aero 14000 XTB
  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: 4451
782.00лв.
930.00лв.
Етикети: макара , shimano , power , aero , 14000 , xtb , 4451 , shimano , макари

Производител: Shimano

Оборудвани са с ролка от високо издръжлив Hagene материал, стегната Hagane предавка, както и брилянтните X-SHIP & X-Protect концепции за предпазване на механизмите от замърсявания.
Тези бойни системи в комбинация с топ кастинг характеристики, създават перфектния войник, който ще бъде актуален години наред.

Сензационните параметри на Shimano Power Aero XT-B са комбинирани с впечатляващото G-Free Body Design, което има за цел да премести центъра на тежестта максимално близо до въдицата, което подобрява прецизността при хвърляне на екстремни дистанции.  

Супер бавната осцилация значително подобрява представянето, като подрежда влакното бавно и прецизно надолу и нагоре, което от своя страна се освобождава много по-лесно от шпулата при хвърляне.
Друг акцент на тази макара е Hi-Speed Drag системата за аванс, чрез която може да преминете от свободно въртене в боен режим с минимално завъртане на капачката на аванса!

В комплекта са включени 2 комплекта редуктори за влакното с размери 3500, 6000 и 10000, за да можете с лекота да преминете от кастинг към екстремен диаметър на влакното, без излишни упражнения.

Специални характеристики:
8 защитени A-RB лагера + 1 за обратния ход, Hagage тяло, Hagane предавка с X-Ship система за перфектна мощ, X-Protect (специална смазка предпазва ротора и тялото от проникване на замърсители), Parallel Body, G-Free Body Design (подобрява центъра на тежеста за максимално представяне), Hi-speed drag system, студено кована алуминиева AR-C шпула, алуминиева резервна шпула, One Piece Bail bail (еднокомпонентен бигел), редуктори за влакното с размери 3500, 6000 и 10000, 20 килограма максимален драг, транспортна торбичка.


Брой лагери: 8 + 1 стоп лагер
Капацитет на шпулите: 550м / 0.35мм, 400м / 0,40мм, 300м / 0.45мм
Предавателно число: 4.3: 1
Тегло: 510гр
Резервна шпула: Да
Навито влакно с 1 оборот на дръжката: 103см
Супер бърз аванс - 1 оборот от напълно затегната до напълно свободна шпула
Максимален драг на аванса: 20кг
X-Ship система за плавно и леко навиване
Hagane тяло, Hagane предавка за максимална издръжливост
X-Protect - предпазва механизмите от попадане на прах и вода
G-Free Body Design - подобрен център на тежестта
Super Slow 5 - система за супер бавна осцилация и перфектно редене на влакното

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност